Van Cheddar naar Bakewell

 

Reisverslag en foto's van Engeland 2016

Stonehenge

...

Stonehenge

Je kunt niet tussen de stenen lopen maar wel er om heen, een hele massa mensen doet dat ook. Het weer was niet zo fantastisch maar dat gaf wel prachtige dreigende luchten op onze Stonehenge foto's.

Stonehenge
Stonehenge sneeuwbal
Stonehenge
Stonehenge
Stonehenge
Stonehenge
Stonehenge
Stonehenge
Stonehenge

Onderweg van Kent naar Cornwall komen we langs Stonehenge. We hadden sowieso al gepland daar deze vakantie heen te gaan, eigenlijk vanuit Cheddar, maar het was veel handiger het nu te doen want de weg loopt er toch vlak langs.

Je moet wel vantevoren een timeslot boeken, vooral als je in de vakantie gaat. Wij hadden tickets via de Overseas Visitor Pass van English Heritage (via Visit Britain, in Dover Castle al geactiveerd) en op de site van Stonehenge een timeslot geboekt. Je kunt dan in Stonehenge naar de kassa met pre-booked tickets, dus niet achterin de lange rij gaan staan.

Heb je eenmaal de ticket dan kun je in het bezoekrscentrum rondhangen en llopend of met de pendelbus (ca 2 km) naar Stonehenge zelf.

Foto rechts mooie graanvelden met poppy's, bij het vertekpunt van de bus. (Onder nog zo'n foto)

Verder gewoon een paar mooie grote foto's van Stonehenge. De kraaien horen er ook bij.
Ik maak er tzt nog bureaublad achtergronden van. Waarschijnlijk in ieder geval van de onderste twee foto's.

Verder naar Cornwall.....

Veel meer reisverslagen en foto's (vanaf 1987!) op http://foto.anneliesvanzwol.nl/

We zijn in 2014 ook al in Schotland en Engeland (en Ierland) geweest (toen in hotels), klik voor het verslag en de foto's van die reis. of ga naar de Trossachs en Yorkshire, 2011